Lenen vergelijken

Lenen vergelijken

 

Een zeer flexibele manier van lenen is het doorlopend krediet van InterBank. Deze leenvorm is uitermate geschikt voor mensen die voorziene en onvoorziene pieken in hun uitgaven willen opvangen.

Van tevoren worden een kredietlimiet en een termijnbedrag met u afgesproken. Tot de afgesproken kredietlimiet kunt u onbeperkt geld opnemen. Zo hebt u altijd een financiële reserve. Bovendien kunt u ook eens iets meer aflossen als u dat beter uitkomt. Bovendien krijgt u bij een doorlopend krediet een InterBank Card. Daarmee kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week, geld opnemen bij alle geldautomaten van ABN AMRO in Nederland.

Meer informatie
Meer informatie over het doorlopend krediet vul dan hier uw gegevens in. Een prospectus en de algemene voorwaarden kunt u downloaden op www.interbank.nl

 

 

Pluskrediet

Bent u 60-plus en wilt u genieten van de dingen waar u altijd al van droomde? Een boot? Een caravan? Of wilt u extra financiële ruimte, zodat u leuke dingen kunt doen met uw kinderen en kleinkinderen? Er is meer mogelijk dan u denkt. Ook als u tussen de 60 en 65 jaar bent. Juist voor u heeft InterBank het PlusKrediet ontwikkeld. Een uitstekende mogelijkheid om op een verantwoorde manier te doen wat u wilt.

 

Kenmerken PlusKrediet

·         U kunt een PlusKrediet aanvragen als u minimaal 60 jaar en maximaal 65 jaar bent.

·         U mag tot de afgesproken limiet onbeperkt geld opnemen.

·         Vanaf uw 66ste jaar bouwt u in maandelijkse termijnen uw limiet af, zodat u op 74-jarige leeftijd het krediet volledig hebt afgelost.

·         De kredietlimiet bedraagt minimaal € 5000 en maximaal € 50.000.

·         De maandlast van uw krediet is een percentage van de limiet.

Voordelen

·         Gratis InterBank Card waarmee u geld kunt opnemen bij alle ABN AMRO-geldautomaten in Nederland.

·         Twee keer per jaar krijgt u de Time Out Kaart. Daarmee kunt u uw termijnbetaling uitstellen.

Meer informatie
Uw persoonlijke adviseur van Adviesburo Alert  rekent graag voor u uit hoeveel extra financiële ruimte een PlusKrediet u kan bieden. Meer informatie over het Pluskrediet vindt u in de prospectus en de algemene voorwaarden. Deze kunt u downloaden op www.interbank.nl

 

 

WOZ Krediet

De WOZ-waarde van uw huis kunt u gebruiken om een krediet af te sluiten. Als de WOZ-waarde hoger is dan de hoogte van uw hypotheek, dan kunt u deze overwaarde verzilveren met het WOZ-krediet. U profiteert dan ook nog eens van een zeer scherpe rente! U hoeft daarvoor niet naar de notaris en u hoeft óók geen taxatiekosten te betalen. Verder is het niet noodzakelijk het geld aan uw woning te besteden. Dat is het mooie van het WOZ-krediet.

Vorm van doorlopend krediet
Het WOZ-krediet is een variant van het doorlopend krediet. U mag dus tot de afgesproken limiet onbeperkt geld opnemen. Het bedrag dat u hebt afgelost, kunt u weer opnemen tot aan uw limiet. Op die manier hebt u altijd geld achter de hand.

InterBank Card
U krijgt bij een WOZ-krediet een InterBank Card, waarmee u 24 uur per dag, 7 dagen per week geld kunt opnemen bij alle geldautomaten van ABN AMRO in Nederland.

Berekening WOZ-krediet
Uw persoonlijke adviseur van Adviesburo Alert  rekent graag voor u uit hoeveel extra financiële ruimte een WOZ krediet kan bieden. Vul hier u gegevens in. 

Snel uitrekenen hoeveel u kunt lenen met het WOZ-krediet? Ga direct naar onze rekenmodule hieronder.

Meer informatie
Meer informatie over het WOZ-krediet vindt u in de prospectus en de algemene voorwaarden*. Deze kunt u downloaden op www.interbank.nl.

Aflopend krediet

 

Denkt u erover een auto, een nieuwe keuken of een badkamer aan te schaffen? Dan is een aflopend krediet iets voor u. Deze kredietvorm wordt vaak gebruikt om productaankopen te financieren waarbij de gehele koopsom in één keer moet worden voldaan. Voor een aflopend krediet betaalt u maandelijks een vast bedrag aan rente en aflossing over een vaste looptijd.

In deze rubriek leest u alles over de verschillende vormen van aflopend krediet die InterBank aanbiedt.

·         Persoonlijke lening

·         Seniorenlening (persoonlijke lening speciaal ontwikkeld voor oudere klanten)

·         Huurkoop (objectgebonden financiering)

·         Particuliere lease (objectgebonden financiering)

·         Financiële lease (uitsluitend voor bedrijven)

Voor de juiste constructie neem contact op met Adviesburo Alert, samen met een deskundige adviseur wordt gezocht naar de juiste constructie welke het beste aansluit op uw persoonlijke situatie.


 
Hypotheken

De hypotheek wordt geheel op uw persoonlijke wensen afgestemd. Een hypotheek is dan ook iets persoonlijks, er gaan er geen 13 van in een dozijn. Wij leveren dan ook maatwerk! Adviesburo Alert heeft alleen maar specialisten in huis, die weten hoe een hypotheek moet worden samengesteld. Lees meer...

Pensioenen

"Pensioen, dat wordt toch voor mij geregeld?". "Mijn pensioen is 70% van mijn laatste salaris!". "Maar hoe zit het nu werkelijk met mijn pensioen?". "Dat wordt toch door de overheid geregeld". Dit zijn veel gehoorde uitspraken. Lees meer...

Verzekeringen

Adviesburo Alert verzekeringen heeft meer dan 90% van de administratieve werkzaamheden geautomatiseerd ,omdat u zelf de juiste gegevens invult kunnen wij snel kunnen reageren op uw vraag of schademelding. Alle communicatie verloopt in principe via internet en/of e-mail. Lees meer...

Uitvaart

We denken er liever niet aan, maar eens komt er een dag dat u komt te overlijden. Dit kan op oudere leeftijd zijn, maar ook jongere leeftijd. Bij overlijden moet natuurlijk een uitvaart of crematie geregeld worden! Dit kost een hoop geld, gemiddelde uitvaart kost al gauw tussen de €6500.- en de €9000,- Lees meer...

Lenen

Wij zorgen ervoor dat u uw oude te dure lening(en) kan omzetten tegen één goedkopere lening. Natuurlijk kunt u bij ons een nieuwe betaalbare lening aanvragen. Wij van Adviesburo Alert bieden u een lening aan zonder kleine lettertjes, Onze leningen zijn volledig transparant. Lees meer...